Wat betekent de integratie met het Microsoft Power Platform voor jou?

De integrale softwareoplossing 4PS Construct is gebaseerd op het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hierdoor integreert het met verschillende programma’s en apps van Microsoft. Zo koppel je gemakkelijk programma’s in Microsoft 365 en het Microsoft Power Platform met data in het ERP-systeem. In het Power Platform bouw je zelf apps, analyseer je data en automatiseer je processen. Het Power Platform bestaat uit: Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agent.

Plan een afspraak in

Een toekomstbestendig ICT-landschap

  • Eén integraal softwarelandschap

    4PS bouwt samen met Microsoft aan snelle, slimme en toegankelijke ICT-oplossingen voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven. Met al deze oplossingen in één integraal softwarelandschap ben je klaar voor de toekomst. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uit ziet? Bekijk de video en ontdek alle mogelijkheden.

Microsoft Power Apps

Om handmatige bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, heeft Microsoft het Power Apps-platform geïntroduceerd. Daarmee bouw je zelf apps die verbinding maken met bedrijfsdata om processen te automatiseren. Doordat Power Apps een onderdeel is van het Microsoft Power Platform, heeft het een naadloze integratie met andere Microsoft-programma’s. Zo kun je gemakkelijk de informatie die je verzamelt via een zelfgebouwde app, eenvoudig analyseren in een dashboard van bijvoorbeeld Microsoft Power BI.

Lees meer

Microsoft Power BI

Door een ERP-systeem te gebruiken dat geïntegreerd is met Microsoft Power BI, kunt u al uw data omzetten tot bruikbare informatie. Hierdoor bent u in staat om uw data te structureren, combineren en te visualiseren. Met het Microsoft-product Power BI is het mogelijk om verschillende datasets aan elkaar te koppelen en visualisaties van data te maken.

Lees meer

Microsoft Power Automate

Met Microsoft Power Automate automatiseer je zoveel mogelijk saaie en herhalende maar belangrijke routineklussen.  Zo houden collega’s meer tijd over voor waardevol werk. Worden zij blij van, én je klanten ook.

Microsoft Power Virtual Agent

Bouw met Microsoft Power Virtual Agent en behulp van kunstmatige intelligentie, zonder één regel code te gebruiken, een chatbot om vragen van klanten of medewerkers te beantwoorden. De chatbot geeft antwoord op vaak terugkerende vragen waardoor collega’s meer tijd hebben voor het beantwoorden van complexere vragen van klanten of collega’s.