Grip op je magazijnprocessen met artikelbeheer en voorraadbeheer

Met onze oplossingen voor artikelbeheer en voorraadbeheer heb je snel overzicht in onder andere al je magazijnprocessen, materiaalbehoefte en artikelbeheer. Dit is een integrale oplossing, zo heb je alles in één centraal systeem en weet je altijd waar je precies aan toe bent. Ontdek de mogelijkheden van 4PS Construct hier en plan een afspraak met ons in.

Artikelbeheer (basisonderdeel 4PS Construct)

Gemakkelijk artikelen beheren

Met de module artikelbeheer ben je in staat om artikelbestanden in te lezen, maar ook om rechtstreeks vanuit 4PS Construct te bestellen bij een vertrouwde leverancier. Lees hier de 3 voordelen van artikelbeheer in 4PS Construct.

Meer weten

4PS Magazijn App (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Alle magazijnprocessen in één omgeving

De 4PS Magazijn App is een app voor de magazijnmedewerker. Met de app kun je orders starten en orders picken. In één omgeving kun je alle magazijnprocessen beheren. De 4PS Magazijn App is rechtstreeks gekoppeld aan het ERP 4PS Construct, zo beheer je alles vanuit één centrale omgeving. Lees hier wat de voordelen zijn.

Meer weten

Breng je artikel- en voorraadbeheer naar een hoger niveau

Wil je meer weten over artikelbeheer en voorraadbeheer geïntegreerd in je ERP? Plan dan een afspraak met ons in, wij vertellen je er graag meer over.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.