Calculatie

Met 4PS Calculatie beschik je over een flexibele en krachtige calculatie-oplossing. De calculatie is zeer geschikt om calculaties te maken in verschillende niveaus. Je kiest zelf hoever je wilt standaardiseren door middel van moederbegrotingen (broncalculaties), staartbladen, recepten of tellijsten.

Calculatie (basisonderdeel 4PS Construct)

Integraal calculeren

Integraal calculeren is tegenwoordig een vereiste! Daarom bieden wij je een flexibele en krachtige calculatie-oplossing. Aan jou de keuze hoever je wil standaardiseren door middel van moederbegrotingen (broncalculaties) en recepten.

Meer weten

Artikelbeheer (basisonderdeel 4PS Construct)

Gemakkelijk artikelen beheren

Met de module artikelbeheer ben je in staat om artikelbestanden in te lezen, maar ook om rechtstreeks vanuit 4PS Construct te bestellen bij een vertrouwde leverancier. Lees hier de 3 voordelen van artikelbeheer in 4PS Construct.

Meer weten

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor je branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.